Home > Nieuws > Ladies Night XL op 20 april 2017, kom jij ook?

Ladies Night XL op 20 april 2017, kom jij ook?

18 april 2017
Ladies Night XL op 20 april 2017, kom jij ook?

Ladies Night XL, LeerdamOp donderdagavond 20 april is Karin Versteegh Fotografie aanwezig tijdens de Ladies Night XL bij Van der Wal Interieurs aan de Techniekweg 8 in Leerdam. De avond is gratis toegankelijk en je wordt verwelkomd met gratis hapjes en drankjes. De ruim veertig aanwezige onderneemsters bieden een ruim aanbod variërend van mode tot gezondheid en van lifestyle tot interieuraccessoires.

Tijdens de avond biedt Karin Versteegh Fotografie de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een portret te laten maken. In de periode aansluitend aan de Ladies Night krijg je een link waar je jouw foto kunt bekijken en bestellen als je dat leuk vindt.

Kom jij ook?

Het wordt dus een echt avondje uit met vriendinnen, buurvrouw, schoonzus…bedenk het maar! Bij de entree wacht je een verrassend welkom en ontvang je een gratis lot waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Iedere onderneemster heeft één of meerdere prijzen ter beschikking gesteld. Karin Versteegh Fotografie biedt een gratis portretfoto in de studio. De uitslag van de verloting wordt via de krant en Facebook bekend gemaakt en is op te halen bij de betreffende onderneemsters.

Zie ik je ook op donderdag 20 april vanaf 18.30 uur?

Professionele fotosessie regelen?
Ja, help mij verder
© 2023 Karin Versteegh Fotografie